Jäseneksi?

Liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai aktiiviseksi jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja pääset myös vaikuttamaan siihen. Jäsenenä saat myös alennuksia Suomalaisiin lajin varusteita myyviin liikkeisiin. Jäsenedut vaihtuvat vuosittain ja ne ovat nähtävissä jäsenten discord kanavalla. Alennuskoodit toimitetaan myös jäseneksi hyväksymisen yhteydessä sähköpostilla.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Henkilön tulee olla vähintään viisitoistavuotias (15v.) Varsinainen jäsen saa kaikki yhdistyksen suomat edut ja hän on velvoitettu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. 

Aktiiviseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Aktiivisella jäsenellä ei ole äänioikeutta, mutta hänellä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa ja hän nauttii kaikista yhdistyksen suomista eduista. Aktiivinen jäsen on velvoitettu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattavalla jäsenellä ei ole äänioikeutta. Kannattavalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa. Kannattavaksi jäseneksi hyväksytään vapaamuotoisella hakemuksella.

Varsinaiset- ja aktiiviset jäsenet pelaavat yhdistyksen viikonloppupeleissä ilmaiseksi ja saavat muita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Uudet jäsenet saavat yhdistykseltä myös hihanauhat sekä raatoliinan.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan sähköisen jäsenlomakkeen. Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen google-tilille. Jos sinulla ei ole google-tiliä tai et halua käyttää tiliäsi, voit lähettää seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen info@jarvenpaa-airsoft.fi: etunimet ja sukunimi, sähköposti, syntymäaika (pv/kk/v), puhelinnumero ja asuinkunta. Ilmaise viestissä myös haluatko liittyä varsinaseksi jäseneksi vai aktiiviseksi jäseneksi. Viestin tulee sisältää myös maininta, että hyväksyt tietojesi käsittelyn, yhdistyksen säännöt ja jäsenehdot).

Ennen jäsenlomakkeen täyttämistä tutustukaa yhdistyksen sääntöihin, jäsenehtoihin ja tietosuojaselosteeseemme!

Alle 15-vuotiaan hyväksyminen yhdistyksen aktiiviseksi jäseneksi vaatii huoltajan allekirjoittaman lupalapun. Lupalappu sisältää myös vastuuvapautuksen. Lupalappu voidaan skannata ja liittää alla olevaan hakemukseen, lähettää sähköpostiimme (info@jarvenpaa-airsoft.fi) tai palauttaa pelien yhteydessä paperisena.

Lähetettyäsi hakemuksen voit maksaa yhdistyksen jäsenmaksun. Yhdistyksen jäsenmaksu on kaikille jäsenille sama. Vuodelle 2024 jäsenmaksu on 20€ ja se maksetaan yhdistyksen tilille: FI58 1064 3000 2353 04, maksun saajaksi Järvenpää-airsoft ry, viestikenttään JÄSENMAKSU ja oma nimi.

Jäseneksi hyväksyminen saattaa kestää jonkin aikaa. Voit kuitenkin osallistua maksutta viikonloppupeleihin ennen jäseneksi hyväksymistä näyttämällä maksutositteen (esim verkkopankkikuitti) jäsenmaksusta pelinvetäjälle. Kun sinut on hyväksytty yhdistyksen jäseneksi, saat vahvistuksen ja jäsennumerosi sähköpostiisi.