*

Suosaari

  • *****
  • Hiippari
    • Profiili
Peleihin ilmoittautumisesta
« : 19. Kesäkuuta 2016, 23:06 »
Viime lauantain (18.6) peleihin oli ilmoittautunut perjantai illalla yksitoista henkilöä, plus kolme valvojaa. Pelit oli tarkoitus pitää, ja kaksi kolmesta valvojasta saapui paikalle, yhden kaatoi kuume. Pelaajia saapui kolme. Eli kahdeksan ilmoittautunutta ei saapunut, vaikka itsensä peliin ilmoittivat. Toki sää ei ollut parhain, mutta miettikää vastaisuudessa asiaa siltä kantilta, että jos pelaajia on ilmoittautunut tarpeeksi, me valvojat tulemme valvomaan. Ja voin sanoa, että ei ollut mukavaa seistä sateessa odottamassa pelaajia jotka eivät koskaan tulleet.

Tällä tahdon nyt sanoa sitä, että jos tahdotte peleihin tulla, niin ilmoittakaa itsennne. Ja jos sääennuste näyttää siltä että ei välttämättä tahdo tulla, niin älkää ilmoittautuko. Mutta älkää missään tapauksessa ilmoittautuko jos ette ole tulossa. Jos tulee jokin saapumisen este, on poissaolo ymmärrettävää, tällöin poistatte ilmoittautumisenne hyvissä ajoin ennen perjantain iltakymmentä.

Toivottavasti sää on parempi seuraaville peleille, ja hyttyset voisivat kuolla pois. (Ja ennenkuin kysytte, seuraavat pelit on taas kun foorumille ilmoitus tulee.)

Hyvää juhannusta kaikille
-Suosaari

*

pvpjonsku

Vs: Peleihin ilmoittautumisesta
« Vastaus #1 : 01. Heinäkuuta 2016, 08:20 »
En tullu sen takia koska kun katoin ilmottautujia varmaan perjantaina päiväl oli sillo nii vähän niin en mennyt softaa
.