*

stirre

  • Nettivastaava
  • *****
    • Profiili
Kuinka käyttää keskustelualueen kauppapaikkaa.
« : 20. Kesäkuuta 2015, 00:46 »
Tässä yleisohjeet kauppapaikan käyttöön, vaikka ei tässä olekkaan mitään kummempaa huomautettavaa tapahtunut:
1. ilmoita selkeästi minkä tyyppisestä ilmoituksesta on kyse(M=myydään ,V=vaihdetaan, O=ostetaan(voit käyttää joko lyhennettä tai tekstiä)
2. Listaa tavarat hyvin käytä mielellään listaa, - tai *-merkkiä
3. Ilmoita hinnat ja halutessasi voit mainita tinkimis varasta
4. Jos mahdollista selostusta tuotteesta/tuotteista ja kuva on mukava lisä(kuvat [url]-tagilla, EI [img]:llä)
5. Mikäli tuotteessa on koko luokitus(esim. BDU ja muut vaatteet) tulee koko ilmoittaa, BDU:ssa koot menevät järjestyksessä short XS - long XXXL.
6. Kun ilmoitus ei ole enää ajankohtainen(esim. kaikki tuotteet myyty) poista itse oma ilmoituksesi.

Tässä ohjeet kauppapaikalta jotain ostaville
1. Yritä saada mahdollisimman tarkka kuva tuotteesta, mahdollisista viosta ja selvitä kuinka helppo kyseiset viat on korjata.
2. Parasta on suorittaa tuotteen hakeminen paikanpäältä, jolloin varmistuu että on oikeasti saamassa mitä haluaa, tällöin huijauksen mahdollisuus pienenee paljon. Jos myyjä ei suostu tähän kertoo se jo jotain myyjästä ja/tai tuotteen kunnosta.
3.Jos vaihto ei onnistu paikanpäällä, pyri saamaan mahdollisimman paljon tietoa tuotteesta, sen käyttöiän, mahdollisesti ilmenneitä ongelmia sekä kuvia.
4. Kannattaa pyytää aina esim. 2 viikon palautusoikeus, mikäli ilmenee että tuote on viallinen.
5. Jos sinusta tuntuu että sinua on huijattu ja myyjä ei suostu vaihtoon tai tapauksen selvittämiseen, kannattaa ottaa yhteyttä paikkakunnan poliisilaitokseen ja selvittää onko myyjä rikkonut suomen lakia.

Foorumin ylläpito ja/tai Järvenpää-airsofty ry eivät ole vastuussa kauppapaikalla myytävistä tuotteista, eivätkä täten ole velvollisia korvaamaan mahdollisia vauriota tai menetyksiä ostajalla, myyjälle tai kellekkään kolmannelle osapuolelle. Sopimus tuotteista vaihdosta on aina myyjän ja ostajan välinen asia, eikä ole mitenkään tekemisessä yhdistyksen tai ylläpitäjien kanssa.