Kirjoittaja Aihe: Vuokraus  (Luettu 2253 kertaa)

Suosaari

  • Puuhamiehet
  • Käyttäjä
  • ****
  • Hiippari
    • Profiili
Vuokraus
« : 22. Tammikuuta 2018, 11:21 »
Vuokran kohteena on sähköase JG g36, kaksi HiCap-lipasta, ladattu akku, 1000 biokuulaa, hihanauhat ja suojamaski. Vuokraus on voimassa yhden pelipäivän ajan.

Hinta:
Ei-jäsenille 25€, lisäkuulat 5€/1000 kuulaa
Jäsenille 15€, lisäkuulat 5€/1000 kuulaa


1000 kuulaa riittää hyvin yhden pelipäivän tarpeisiin.

Ehdot:
1. Vuokran kohteena on koko paketti (ase, varusteet ja 1000 kuulaa)
2. Aseen vuokraamisesta tulee ilmoittaa hyvissä ajoin pelin järjestäjälle (viimeistään peliä edeltävän torstaina klo 1800 mennessä) yksityisviestillä. Ilmoittamalla aseen vuokrauksesta sitoudut tulemaan mukaan peliin, poislukien ylipääsemätön este (sairastuminen, tapaturma tms.) tai pelien peruuntuminen. Tällaisessa tilanteessa välittömästi yhteys valvojaan.
3. Vuokraus maksetaan vastaanottaessa ase ja varusteet käteismaksulla.
4. Vuokrattua materiaalia ei saa vuokrata edelleen.
5. Vuokratun materiaalin vaurioituessa tai tuhoutuessa, jos kyseessä on selvästi käyttäjän virhe tai tahallinen toiminta, tai jos materiaalissa on jälkiä käyttäjän suorittamasta purkamisesta, on käyttäjä velvollinen korvaamaan yhdistykselle materiaalin hankintahinnan korvaavan materiaalin hankkimista varten. Korvausvelvollisuus ei toteudu, jos kyseessä on käytössä normaalisti kuluva osa.
6. Vuokrattu materiaali palautetaan pelin valvojalle pelien päätteeksi, joka varmistaa sen kunnon ja toimivuuden.
7. Mikäli materiaalin tuominen peliin estyy, ilmoitetaan vuookraajalle tästä henkilökohtaisesti viimeistään peliä edeltävänä perjantaina klo 1900 mennessä yksityisviestillä
« Viimeksi muokattu: 20. Lokakuuta 2019, 17:22 kirjoittanut Myyrä »
-Suosaari