*

Suosaari

  • *****
  • Hiippari
    • Profiili
Vuosi 2018, vuokra-aseet, päivitetyt jäsenedut
« : 03. Tammikuuta 2018, 21:52 »
Vuosi vaihtui

Vaikka yhdistyksen pelinjärjestystoiminta oli loppuvuodesta vähäistä (näin lievästi sanoakseni), on kulisseissa tehty paljon työtä nyt alkavaa kautta silmällä pitäen.

Yhdistykselle on hankittu airsoft-aseita vuokrakäyttöön, joilla pyritään laskemaan kynnystä airsoftin kokeilemiseen, ja luomaan pelaamisen mahdollisuuksia niille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia itselleen peleihin tarvittavia välineitä. Vuokrattavat paketit sisältävät aseen, varalippaan, ladatun akun, maskin ja biokuulia. Vuokraamisen hinnat ja ehdot käsitellään keskustelualueelle tulevassa "Vuokra-aseet"-aiheessa, joka löytyy Yhdityksen pelit -alueelta. Kertavuokrauksen hinta tulee olemaan parinkympin luokkaa, jäsenille vuokraus on tietenkin edullisempaa.

Yhteistyökumppanimme milgear on nostanut jäsenillemme tarjottavan alennuksen 10%:n, ja alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita, mukaanlukien kuulat ja kaasut. Tämän lisäksi jäsenemme saavat ilmaisen toimituksen tilauksen hinnan ylittäessä 150€. Tämän lisäksi milgearin tammialessa jäsenemme saavat 18%:n alennuksen tilaamistaan tuotteista. (Jäsenien alennuskoodit löytyvät keskustelualueen "Jäsenet"-alueelta)

Jos kiinnostus jäsenyydestä heräsi, tai jos olet jo jäsen, niin yhdistyksen vuosijäsenyys on 10€ hintainen, ja sen voit hankkia/uusia verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/jarvenpaa-airsoft/. Yllämainittujen etujen lisäksi jäsenemme saavat alennusta tradesoftin tuotteista, ja uudet jäsenet saavat maksutta keltaisen ja punaisen hihanauhan sekä raatohuivin.

Kauden avauspelin voi odottaa tapahtuvan Helmi-Maaliskuussa, säiden (toivon mukaan) kuivuessa.

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2018, peleissä nähdään.

Suosaari, Puheenjohtaja
-Suosaari