Yleinen > Yhdistys

Kysymyksiä

(1/2) > >>

Myyrä:
Jos on kysyttävää yhdistyksen toimintaan liittyen, tässä ketjussa niitä saa esittää.

Lukekaa ennen kysymyksen esittämistä foorumilta ja sivulta asioista. Esim. kysymykset kuten "kuinka peleihin ilmoittaudutaan" ovat saaneet jo melko hyvän vastauksen vanhastaan. Tarkoituksena on auttaa ja aukaista, mutta samoihin kysymyksiin ei jaksa vastata tusinaa kertaa.

Myyrä:

--- Lainaus käyttäjältä: opiapof - 01. Joulukuuta 2016, 21:49 ---Päeveetä.

Uusi harrastuksesta kiinnostunut ilmoittautuu.

Teillä näyttäisi sopivasti olevan pelit tässä suhteellisen lähellä. Millainen aktiivisuus teidän porukalla on näin talvisin?

Niin ja jos meni väärään paikkaan, niin pahoittelen kovasti!

--- Lainaus päättyy ---

Talvella varsinkaan kylmemmällä ei ole hirveästi pelattu johonkin aikaan, joten hankalampi sanoa. Uskoisin aktiivisuuden pysyvän melko samana kuin syksyn aikana on viimeksi ollut, viikonlopusta vaihdellen siinä 10-15 pelaajaa+modet viikonloppu.

puskataktinen_operaattori:
Millon olis pelejä seuraavan kerran?

Myyrä:

--- Lainaus käyttäjältä: puskataktinen_operaattori - 29. Maaliskuuta 2017, 20:34 ---Millon olis pelejä seuraavan kerran?

--- Lainaus päättyy ---

Pelit alkaa kun saadaan alueen luvat kuntoon, eli toivottavasti mahdollisimman pian.

Zeyer:
Moro. Täällä ois uus tulokas jota kiinnostaisi aloittaa softaus uudestaan. tarvitsisin neuvoa pyssyjen ostossa ja muitten tarpeellisten kamojen ostossa sekä isoin huolen aiheeni on se että pääseekö sitä kuinka usein sotimaan ? kun kavereista kukaan ei enää softaa..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta